مطالب مرتبط:
سردار اسدی: ناوهای آمریکا در منطقه وارد فاز تبلیغات شده است/ پاسخ نیرو های مسلح به حماقت دشمن کوبنده تر از قبل خواهد بود
هشدار معاون قرارگاه خاتم الانبیاء به دشمن؛ پاسخ ما کوبنده تر خواهد بود/ ناوهای آمریکا در منطقه وارد فاز تبلیغات شده است
معاون بازرسی قرارگاه خاتم الانبیاء: مسئله حضور ناو هواپیمابر آمریکا وارد فاز تبلیغات شده
پیش بینی بورس یکشنبه 3 اسفند 1404 / سرخ پوشی بازار سرمایه ادامه دار است؟
شاخص کل بورس در معاملات امروز اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 16:352026-02-22اقتصادي

چرا بورس وارد فاز نزولی فرسایشی شد؟


یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به افت سنگین شاخص های سهام در بهمن ماه، معتقد است بازار از یک اصلاح طبیعی عبور کرده و وارد فاز نزولی فرسایشی شده است؛ - یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به افت سنگین شاخص های سهام در بهمن ماه، معتقد است بازار از یک اصلاح طبیعی عبور کرده و وارد فاز نزولی فرسایشی شده است؛ روندی که به گفته او، با شروع پرتنش اسفندماه و سقوط بیش از 100 هزار واحدی شاخص کل در نخستین روز معاملاتی این ماه، ابعاد نگران کننده تری به خود گرفته است.

سهیلا نقی پور در گفت وگو با ایسنا، با تحلیل وضعیت معاملات در پایان بهمن ماه اظهار کرد: آنچه در بهمن ماه در بازار سهام رخ داد، فراتر از یک اصلاح زمانی یا قیمتی متعارف بود و می توان گفت بورس عملاً وارد فاز نزولی فرسایشی شده است.

وی گفت: پیش بینی های اولیه بر مبنای متغیرهای بنیادی و ارزش جایگزینی شرکت ها حاکی از آن بود که بازار در بهمن ماه با نوسانات محدود و یک اصلاح کوتاه مدت، مسیر خود را برای بازیابی توان صعودی هموار خواهد کرد، اما برآیند نیروهای عرضه و تقاضا و غلبه نااطمینانی بر فضای تالار شیشه ای، سناریوی متفاوتی را رقم زد.

نقی پور با اشاره به تغییر ماهیت روند بازار افزود: ما از یک اصلاح مقطعی عبور کرده ایم و اکنون با یک نزول عمیق تر مواجه هستیم.


برچسب ها: بهمن ماه - بازار - بازار سرمایه - بهمن - اصلاح - کارشناس - معاملات
آخرین اخبار سرویس:

چرا بورس وارد فاز نزولی فرسایشی شد؟

چرا بورس وارد فاز نزولی فرسایشی شد؟